Medische Aandrijfoplossingen

De medische precisiemotoren, aandrijvingen en positie sensoren van Allied Motion worden vervaardigd voor een breed scala aan medische toepassingen, van chirurgische robotica en protheses tot beademingsapparatuur.

Toepassingsvoorbeelden:

  • Chirurgische robotarmsystemen: De chirurgische robots van morgen zullen compacter, preciezer en wendbaarder zijn dan ooit tevoren - en ze zullen niet worden gebouwd met kant-en-klare bewegingstechnologie. Om geavanceerde en gedifferentieerde robotica te ontwikkelen, hebt u hoogwaardige, compacte aandrijfoplossingen nodig en de technische expertise om ze te optimaliseren voor uw toepassing. Allied Motion heeft de belangrijkste technologieën in huis die worden gebruikt om nauwkeurige bewegingsbesturing te maken op 's werelds meest toonaangevende en innovatieve robot chirurgische systemen en handgereedschap: geavanceerde bewegingsbesturingen, aandrijfelektronica, "frameless" en behuisde borstelloze motoren inclusief nauwkeurige feedback sensoren.
  • Pompen in beademingsapparatuur: Luchttoevoersystemen voor medische toepassingen vereisen nauwkeurige, betrouwbare pompoplossingen om hoorbaar geluid, druk en toevoer nauwkeurig te regelen. De borstelloze gelijkstroommotoren en hoogwaardige sensorloze motoraandrijvingen van Allied Motion zijn de perfecte keuze voor beademingsapparatuur, ademhalingsapparatuur, CPAP-machines en anesthesie-beademingssystemen. De kleine motoren bieden een lange levensduur en een hoge motortoerentalregeling, terwijl het ademhalingsritme van de patiënt nauwkeurig te volgen is.
  • Dialysesysteempomp: betrouwbare peristaltische pompen om de bloedstroom van de patiënt en de dialyseoplossing door de dialysator van de machine nauwkeurig te regelen.