EEN OPLOSSING OP MAAT NODIG?

Uw volgende generatie producten en systemen zal compacter, nauwkeuriger en wendbaarder zijn dan ooit tevoren - en ze zullen meer gebruik maken van integratie van modulaire componenten in plaats van kant en klare aandrijvingen. Om geavanceerde en toonaangevende systemen te ontwikkelen, hebt u hoogwaardige, modulaire motion control-producten en de technische expertise nodig om dit voor uw toepassing te optimaliseren.

 

LATEN WE SAMEN UW VOLGENDE AANDRIJVING SELECTEREN

Material Handling

De afgelopen jaren is een geautomatiseerde goederenstroom in fabrieken en magazijnen erg populair geworden. Door robotkarren met geavanceerde besturings- en aandrijfsystemen voor goederenvervoer, ook wel AGV genoemd (Automatisch Geleide Voertuigen), is het verplaatsen van materiaal efficiënter, flexibeler en veiliger geworden.

Pompen

Pompen en ventilatoren zijn te vinden in veel verschillende toepassingen in medische, laboratorium- en industriële markten. Of het nu gaat om anesthesie-ademhalingssystemen, dialysesystemen of laserscanners, borstelloze gelijkstroommotoren zijn nodig om dergelijke applicaties duurzaam, stil en efficiënt aan te drijven.

Medische apparatuur

De huidige Corona pandemie benadrukt het belang van aandrijfoplossingen voor een breed scala aan medische toepassingen. Veel levens zijn afhankelijk van hoogtechnologische medische apparatuur. Allied Motion is trots door bij te dragen aan het redden van levens met uitstekende en betrouwbare aandrijvingen voor medische apparaten en beademingsapparatuur.

Robotica

In de toekomst zullen robots en cobots (collaboratieve robots) integraal onderdeel gaan uitmaken van onze wereld. Of het nu gaat om chirurgische robots voor medische markten of geautomatiseerde robots voor materiaal transport voor logistiek 4.0. Robots voegen waarde toe en vereenvoudigen ons zakenleven. Borstelloze gelijkstroommotoren met geïntegreerde elektronica van Allied Motion worden gebruikt in robotica apparaten in een breed scala van toepassingen.

Allied Motion Technologies, Inc.

Internationaal bedrijf - Regionale Partner

Allied Motion Nederland is onderdeel van de Allied Motion Groep, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amherst, de Verenigde Staten. Allied Motion heeft 17 internationale locaties, waarvan 6 in Europa. Allied Motion Technologies Inc. is een internationaal bedrijf dat precisie- en speciale motion control componenten en systemen ontwerpt, fabriceert en verkoopt. Deze componenten en systemen worden in vele industrieën gebruikt. Primaire doelmarkten zijn elektronica, ruimtevaart en defensie. Onze producten en aandrijfoplossingen ondersteunen een breed scala aan toepassingen in deze markten en omvatten borstel- en borstelloze gelijkstroommotoren, borstelloze servo- en torque motoren, ijzerloze gelijkstroommotoren, geïntegreerde borstelloze motor aanstuur elektronica, motor reductoren, tandwieloverbrengingen, modulaire digitale servo-aandrijvingen, motion controllers, incrementele en absolute optische encoders en bijbehorende motion control gerelateerde producten.

BEZOEK ALLIEDMOTION.COM VOOR ALLE ALLIED MOTION PRODUCTEN