Aandrijfoplossingen voor pompen

Allied Motion biedt een breed scala aan motoren die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in pomptoepassingen. Vooral in de medische en laboratoriummarkten is er een grote vraag naar kleine pompoplossingen. De motoren van Allied Motion voldoen aan de marktvereisten door robuustheid en lange levensduur.

Borstelloze gelijkstroommotoren in actie:

  • Industriële inkjetprinters: vrijwel altijd wordt er voor industriële on-the-fly-markering en etikettering van dozen en producten gebruik gemaakt van snelle inkjet-markeersystemen. Dit levert goed leesbare tekens en afbeeldingen op, welke nodig zijn voor de huidige productielijnen waar producten in hoge snelheid passeren. De KinetiMax borstelloze gelijkstroommotoren met buitenloper technologie drijven de tandwielpompen van het systeem op betrouwbare wijze aan om een correcte vloeistoftoevoer naar de inkjetprintkoppen te verzekeren. Betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn de belangrijkste criteria waaraan de KinetiMax-motoren van Allied voldoen.
  • NOx-emissiereductiepomp: strikte emissievoorschriften zoals Euro 6 en US Tier 2 Bin 5 hebben geleid tot de toepassing van Selective Catalytic Reduction (SCR) -technologie voor zware vrachtwagens met dieselmotor. SCR zorgt voor een drastische vermindering van NOx en fijnstof in uitlaatgassen. SCR-technologie zet schadelijke uitlaatgassen van voertuigen om in onschadelijke stikstof en water. De ingenieurs van Allied Motion werkten nauw samen met een pompfabrikant om gespecialiseerde compacte borstelloze DC-motoren te ontwikkelen om een sterk geïntegreerde motorpomp aan te drijven die in SCR-systemen wordt gebruikt.
  • Membraampomp: Compacte, robuuste en mechanisch eenvoudige membraanpompen kunnen zowel vloeistoffen als gassen verwerken met dezelfde efficiëntie en betrouwbaarheid. De motoren van Allied Motion zijn speciaal ontworpen om dit soort pompen gedurende een lange levensduur aan te drijven.

Alle klanten vertrouwen op Allied Motion's betrouwbare KinetiMax borstelloze geliijkstroommotoren met geïntegreerde elektronica vanwege hun compacte afmetingen, betrouwbaarheid, geluidloosheid, lage EMC en een lange levensduur