Aandrijfoplossingen voor Material Handling

Industrie 4.0 en Logistiek 4.0 zijn de belangrijkste trends in onze toekomstige zakelijke omgeving. Magazijnen worden steeds groter en klanten verwachten kortere levertijden. Om dat te realiseren moeten er ongelofelijk hoge hoeveelheden materiaal in kortere tijden verplaatst worden, veel meer dan jaren geleden. Dit alles is niet mogelijk zonder sterk geautomatiseerde material handling-systemen. Goederenvervoer in fabrieken en magazijnen wordt eenvoudiger en veiliger met de komst van robotachtige materiaaltransportwagens. Deze semi-tot-volledig autonome voertuigen worden vaak AGV's (Automated Guided Vehicles) genoemd. Ze worden steeds populairder, vooral in geautomatiseerde magazijnen, omdat hun besturings- en aandrijfsystemen geavanceerd zijn in hun mogelijkheden.

Allied Motion-ingenieurs hebben verschillende wielaandrijving systemen ontwikkeld, waaronder een wiel met geïntegreerde aanstuurelektronica, zwenkwielen en transaxles in zowel borstel- als borstelloze gelijkstroomversies die worden gebruikt voor zowel primaire aandrijving in AGV's als voor stuurbekrachtiging in Material Handling voertuigen.

Ontdek onze KinetiMax-motoren met hoge vermogensdichtheid die het meest geschikt zijn voor Material Handling toepassingen vanwege hun uitstekende hoge koppel / gewicht verhouding en hun zeer korte motorlengte.